Se våra unika

Dryckesutbildningar

OM WINE LEGS
ACADEMY

Wine Legs – de berömda benen eller ”tårarna” som du ser rinna ner för glaset när du har snurrat ditt vinglas.

Vare sig du känner att du bara vill lära dig mer om vin eller om du vill bli sommelier och ha det som yrke så har vi kurser för dig. Vår utbildning Certifierad sommelier är på distans och du läser helt i din egen takt med hjälp av din elevportal samt kontakt med kursledare. Våra kortare vinkurser är även de på distans via en portal online och med videomaterial.

Se filmen om Sommelierutbildningen

Ett gediget avsnitt med vin och mat i kombination får du självklart tillgång till i utbildningen.

UTBILDNINGAR
ONLINE I DIN
EGEN TAKT

Känner du att du vill arbeta som sommelier eller bara bli en mästare på vin och mat och dryck i kombination? Då är yrkesutbildningen Certifierad Sommelier helt perfekt för dig.

Jag kan stolt presentera våra olika utbildningar och kortare kurser du kan hitta på den här sidan. Klicka dig gärna runt och läs lite mer om dem.

Under menyn Butik finns även handplockade vinrelaterade produkter som underlättar för dig i ditt vinprovande samt posters du kan pryda dina väggar med. Hoppas du hittar någonting du gillar.

 

Jennie Wallgren
Sommelier / kursledare

Certifierad Sommelier
Dryckesutbilding på distans

Ett framtidsyrke

Bli sommelier på distans

Innehåll i startpaketet certifierad sommelier

Yrkesutbildningen Certifierad sommelier ät helt på distans och du får tillgång till ditt material i din elevportal när du har gjort din beställning. Utöver materialet inne i portalen får du även fysiskt material hemskickat till dig som du har nytta av i utbildningen och i ditt framtida växande vinintresse.

När du är klar med dryckesutbildningen och godkänd får du även ditt certifikat och ett sommelierförkläde.

Recensioner

Väldigt bra utbildning dä man lär sig massor i egen takt, funkar bra som helt nybörjar men även för dig som kan en del om vin.

Anders

Mycket bra utbildning

Verkligen kul och utvecklande utbildning samt examinationsuppgifter! Bra med öppna uppgifter där faktiskt tankar får komma fram. Fler dörrar öppnas hela tiden och nyfikenheten växer. Mycket bra och snabb respons från läraren genom utbildningen som verkligen lyfte mig som studerande. Förmedling av andra nyanser gjorde även att jag utvecklades som elev. Bra jobbat Wine Legs Academy!

Ulf

Utvecklande sommelierutbildning

Toppenutbildning där du kan läsa på bra i egen takt! Spännande innehåll och väldigt lärorikt utan att bli för tungrott. Man får bra feedback från läraren och materialet är väldigt användbart. Rekommenderar de som är nyfikna på en sommelier-utbildning denna!

Pontus

Riktigt bra utbildning!

En pedagogisk och rolig utbildning där jag lärde mig jättemycket. Ett stort bibliotek av druvor och vinstilar och snabb återkoppling från lärare på inlämnade uppgifter. Mycket bra!

Sara

Jag lärde mig otroligt mycket!

Bra och omfattande utbildning. Snabb återkoppling från lärare. Toppen!

Johan

SMidig distansutbildning

Är nu certifierad sommelier efter 2 års studier. En flexibel och professionell utbildning på distans som jag har gått vid sidan om mitt arbete. Bra material och feedback från kursledare, samt varierande och lärorika prov- och examinationsuppgifter. Mycket nöjd!

Sandra

En flexibel och professionell utbildning

Denna utb passade mig perfekt. Distans, i min egen takt, tid för repetition och roligt upplägg. Utbildningen kändes aldrig jobbig trots att jag jobbar heltid vid sidan om. Fantastiskt kul att lära sig om vin och mat och samtidigt kunna förstå skillnaden i olika viner. Rekommenderas.

Nichlas Broberg

Kul utbildning!

Bra material, lätt att följa och trevlig och lättillgänglig lärare i Jenny.

Joachim

Bra material!

Mycket trevlig och bred utbildning. Uppskattade den mycket. Snabb återkoppling av lärare.

Daniel

Proffsig utbildning

Jag har bara gott att säga om utbildningen, intressanta uppgifter, alltid snabba svar på frågor och inlämnade svar. Väldigt utförliga och lärorika kommentarer på alla inlämnade svar mm.

Anders

Jätteintressant och pedagogisk utbildning

För mig var det avgörande att kunna läsa på distans i egen takt och jag måste säga att jag genom kursen blivit positivt överraskad ett par gånger – pedagogiskt, innehållsrikt och ett bra upplägg. Känner framförallt att jag lärt mig mycket på resan. Jennies feedback och snabba återkoppling har jag också uppskattat väldigt mycket.

Linus

Mycket bra upplägg

Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor

10 + 14 =