';

Se våra unika

DRYCKESUTBILDNINGAR

OM WINE LEGS
ACADEMY

Wine Legs – de berömda benen eller ”tårarna” som du ser rinna ner för glaset när du har snurrat ditt vinglas.

Vare sig du känner att du bara vill lära dig mer om vin eller om du vill bli sommelier och ha det som yrke så har vi kurser för dig. Vår utbildning Certifierad sommelier är på distans och du läser helt i din egen takt med hjälp av din elevportal samt kontakt med kursledare. Våra kortare vinkurser är även de på distans via en portal online och med videomaterial.

Se filmen om utbildningen
Layer
Layer
Layer

UTBILDNINGAR
ONLINE I DIN
EGEN TAKT

Känner du att du vill arbeta som sommelier eller bara bli en mästare på vin och mat och dryck i kombination? Då är yrkesutbildningen Certifierad Sommelier helt perfekt för dig.

Jag kan stolt presentera våra olika utbildningar och kortare kurser du kan hitta på den här sidan. Klicka dig gärna runt och läs lite mer om dem.

Under menyn Butik finns även handplockade vinrelaterade produkter som underlättar för dig i ditt vinprovande samt posters du kan pryda dina väggar med. Hoppas du hittar någonting du gillar.

Jennie Wallgren

Sommelier / kursledare

Övriga vinprodukter

Kolla gärna in våra posters, provningsark och aromahjul nedan.

CERTIFIERAD SOMMELIER
Dryckesutbildning på distans
Läs till sommelier helt på distans i din egen takt. Klicka för att läsa mer.
GAMLA VÄRLDEN GRUNDKURS
Grundkurs i vinprovning och vinstilar Gamla Världen
Läs kursen helt på distans.
Klicka för att läsa mer.
PROVNINGSKURS
Lär dig prova viner ihop med vänner
Lanseras inom kort.

Ett framtidens yrke

BLI SOMMELIER PÅ DISTANS

sommelierutbildning-online

Innehåll i startpaketet certifierad sommelier

Yrkesutbildningen Certifierad sommelier ät helt på distans och du får tillgång till ditt material i din elevportal när du har gjort din beställning. Utöver materialet inne i portalen får du även fysiskt material hemskickat till dig som du har nytta av i utbildningen och i ditt framtida växande vinintresse.

När du är klar med dryckesutbildningen och godkänd får du även ditt certifikat och ett sommelierförkläde.

RECENSIONER

Verkligen kul och utvecklande utbildning samt examinationsuppgifter! Bra med öppna uppgifter där faktiskt tankar får komma fram. Fler dörrar öppnas hela tiden och nyfikenheten växer. Mycket bra och snabb respons från läraren genom utbildningen som verkligen lyfte mig som studerande. Förmedling av andra nyanser gjorde även att jag utvecklades som elev. Bra jobbat Wine Legs Academy!
Image
Utvecklande sommelierutbildning
Ulf
Toppenutbildning där du kan läsa på bra i egen takt! Spännande innehåll och väldigt lärorikt utan att bli för tungrott. Man får bra feedback från läraren och materialet är väldigt användbart. Rekommenderar de som är nyfikna på en sommelier-utbildning denna!
Image
Riktigt bra utbildning!
Pontus
Denna utb passade mig perfekt. Distans, i min egen takt, tid för repetition och roligt upplägg. Utbildningen kändes aldrig jobbig trots att jag jobbar heltid vid sidan om. Fantastiskt kul att lära sig om vin och mat och samtidigt kunna förstå skillnaden i olika viner. Rekommenderas.
Image
Kul utbildning
Nichlas Broberg
Mycket trevlig och bred utbildning. Uppskattade den mycket. Snabb återkoppling av lärare.
Image
Proffsig utbildning
Daniel
En pedagogisk och rolig utbildning där jag lärde mig jättemycket. Ett stort bibliotek av druvor och vinstilar och snabb återkoppling från lärare på inlämnade uppgifter. Mycket bra!
Image
Jag lärde mig otroligt mycket!
Sara
Bra och omfattande utbildning. Snabb återkoppling från lärare. Toppen!
Image
Smidig distansutbildning
Johan
För mig var det avgörande att kunna läsa på distans i egen takt och jag måste säga att jag genom kursen blivit positivt överraskad ett par gånger - pedagogiskt, innehållsrikt och ett bra upplägg. Känner framförallt att jag lärt mig mycket på resan. Jennies feedback och snabba återkoppling har jag också uppskattat väldigt mycket.
Image
Mycket bra upplägg
Linus
Jag har bara gott att säga om utbildningen, intressanta uppgifter, alltid snabba svar på frågor och inlämnade svar. Väldigt utförliga och lärorika kommentarer på alla inlämnade svar mm.
Image
Jätteintressant och pedagogisk utbildning
Anders

DU ÄR VÄLKOMMEN
ATT HÖRA AV DIG TILL
OSS MED DINA FRÅGOR

Vi har öppet:

Måndag – Fredag: Kl 9-17

Telefon

+46 760 340 420‬

Skicka ett meddelande eller fråga till oss.

*

*

*